Mindfulness pentru echilibru interior și reducerea stresului

Tu ce faci când înțelegi că nu te mai descurci cu multitudinea de solicitări la serviciu și acasă? Când vezi că te-ai transformat într-o persoană super stresată și anxioasă care aleargă atât fizic cât și mental dintr-o sarcină în alta?

- Aștepți să vină weekendul ca să-ți revii, iar de la o luni să continui mai departe?
- Te gândești să te concediezi?
- Visezi să pleci în vacanță chiar dacă nu demult ai revenit de acolo?
- Sau faci planuri cum să trimiți copiii la mama și să dormi două zile la rând :)

Știai că stresul nu este creat de o situație în sine cât de reacția noastră la această situație? și că sunt oameni care au învățat ca în mijlocul unei furtuni de deadline-uri și sarcini urgente, să își păstreze calmul și echilibrul interior?

Te invit să te alături unui grup de oameni care ca și tine doresc să dobândească o „super putere” care să îi ajute să-și transforme reacțiile la stres din anxietate și agitație, în reacții liniștite, echilibrate și coordonate cu sinele interior.

ÎNREGISTRAREA AICI: https://docs.google.com/forms/d/1lSJTzSK7i7SkIPtTU6NcrYJwtmcE_Y3hDH_46Il...

Împreună vom învăța și practica tehnici de meditație mindfulness care te vor ajuta să dobândești mai mult control asupra modului în care reacționezi la situațiile stresante, să reduci tiparele de gândire automată negativă și să stabilești o legătură mai puternică cu corpul tău.

Mindfulness este conştientizarea cultivată prin atenția acordată într-o manieră susţinută şi intenţionată, în momentul prezent şi fără a judeca. Tehnicile mindfulness, practicate cu regularitate, îmbunătățesc considerabil capacitatea noastră de concentrare și diminuează ruminațiile cognitive sau stările de visare cu ochii deschiși.

O persoană care practică mindfulness regulat, este mai receptivă la experiențele de zi cu zi, mai prezentă în „aici și acum”, mai conștientă de propriile gânduri, emoții și reacții și mai receptivă la emoțiile oamenilor din jur.

Înregistrează-te acum la „Grupul săptămânal de mindfulness pentru echilibru interior și reducerea stresului” destinat tuturor celor care doresc să cultive mai mult echilibru în viața lor și/sau celor care au auzit și sunt interesați de meditația mindfulness dar încă nu au reușit să o transforme într-o practică regulată.

ÎNREGISTRAREA AICI: https://docs.google.com/forms/d/1lSJTzSK7i7SkIPtTU6NcrYJwtmcE_Y3hDH_46Il...

S-a demonstrat că învățarea unei deprinderi sau obicei nou, precum este meditația, este mai ușoară și are șanse de mai mult succes atunci când faci parte și interacționezi cu un grup de oameni motivați și interesați de domeniul dat.

Grupul de mindfulness urmează să se întâlnească săptămânal, începând cu 29 octombrie, în fiecare zi de luni între orele 18:30-20:30 pe parcursul a 8 săptămâni.

Formatul grupului este unul închis, cu un număr maxim de 8-10 persoane. Persoane noi nu vor fi acceptate după începerea cursului.

OBLIGATORIU: Interviu individual de pre-selecție cu fiecare participant în parte. Scopul acestui curs este de a aduna doar persoanele interesate și dispuse să dedice timp pentru a practica mindfulness și pentru a face o schimbare în viața lor.

ÎNREGISTRAREA AICI: https://docs.google.com/forms/d/1lSJTzSK7i7SkIPtTU6NcrYJwtmcE_Y3hDH_46Il...

Taxa organizatorică: 300 MDL / sesiunea.
Achitarea poate fi efectuată integral sau în două rate, a doua rată se achită pe 19 noiembrie.

!!!!Beneficiați de reduceri dacă:

*****Achitați până pe 17 octombrie*****
- achitarea integrală pentru 8 sesiuni: 200 MDL / sesiunea
- achitarea în două rate: 250 MDL / sesiunea (a doua rată se achită pe 12 noiembrie)

*****Achitarea după 17 octombrie*****
- achitarea integrală pentru 8 sesiuni: 250 MDL / sesiunea
- achitarea în două rate: 300 MDL / sesiunea (a doua rată se achită pe 19 noiembrie)

Trainer: Adriana Balan, psiholog, psihodramaterapeut, practicant și mentor de meditație mindfulness

Pentru detalii contactați: 079443283
Pentru înscrierea completați formularul: https://docs.google.com/forms/d/1lSJTzSK7i7SkIPtTU6NcrYJwtmcE_Y3hDH_46Il...

0
Пока голосов нет
Your rating: Нет