Cum să pui pe cineva la punct oferind feedback non-violent?

Există formule de comunicare care, după ce le cunoști, înțelegi că te fac mai puternic. Care te ajută să obții mai multe decât te aștepți și mai ușor decât ai visat! Ele nu funcționează 100% pentru că în comunicare NIMIC nu funcționează sută la sută. Clienții mei însă, au fost șocaţi, în sensul bun, de rezultate!
E vorba de un Feedback specific - Non Violent, formula căruia a fost perfecționată "pe teren" de compania pe care o conduc - AEGIS Trainings. Vreau să împărtășesc cu tine aceasta tehnică minunată!

Unde poate folosi?
În conflicte de familie, cele de lucru, rezolvarea situațiilor cu prestatori de servicii, motivarea angajaților, creșterea productivitatii muncii, îmbunătăţirea relaţiilor interpersonale, și, ce este foarte important pentru mine, acest instrument te ajută să îți exprimi emoțiile fără să le atingi direct pe cele ale interlocutorului tău.

Dacă ai citit până aici, atunci pot presupune că subiectul te-a interesat. În acest caz te aștept pe 23 mai la seminarul „Cum sa pui pe cineva la punct? Invățăm clienții agresivi să ofere un feedback non-violent cu rezultate maxime”

Te asigur - vei fi pe mâini bune!
VITALIE POPESCU, BUSINESS TRAINER SI PSIHOLOG.

Locația: PsychologyProf, bvd. Dacia 6
Ora: Înregistrarea de la 18.00. Evenimentul se începe la 18.30
Data: 23 mai 2018
Prețul: 220 lei*
*Pentru studenți: 150
Telefonați: 079443283 /079823030
Pentru înregistrare completați: https://docs.google.com/forms/d/1_TxY8_ezuF0tRmIsNxW4RYe-0pI0DAC35Hi74Zo...

0
Пока голосов нет
Your rating: Нет